Energievergelijker op de foto

Consumind, de energievergelijker van meer dan 750.000 huishoudens

Binnenkort hebben wij een prachtige fotoreportage voor het bedrijf Consumind. Voor diegene die het bedrijf nog niet kennen: Wat is er makkelijker dan een energievergelijker die alle tarieven en kosten voor je vergelijkt, zodat jij niets meer hoeft te doen. Consumind is de beste energievergelijker waar meer dan 750.000 Nederlandse huishoudens maandelijks gebruik van maken. Wij vergelijken meer dan 32 energieleveranciers met elkaar op de tarieven, vaste leveringskosten en kwaliteit van de dienstverlening. Mocht je kunnen overstappen, dan regelen we het voor je. Gratis!

Waarom gebruik maken van een energievergelijker?

Energie vergelijken is een klusje wat af en toe best vervelend en ingewikkeld kan zijn. Er zijn in Nederland namelijk ruim 32 energieleveranciers en je moet rekening houden met verschillende factoren van je energierekening. Naast het vergelijken van de tarieven, is het verstandig om ook rekening te houden met de vaste leveringskosten zoals het vastrecht. Hier kunnen namelijk tientallen euro’s verschil in zitten. Een energievergelijker zet deze kosten allemaal voor je naast elkaar, zodat jij direct kunt zien wat voor jou de voordeligste energieleverancier is.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer je je gegevens en je jaarverbruik invult in de energievergelijker krijg je direct de voordeligste energieleverancier te zien. Mocht je willen overstappen, dan regelen we het voor je. Gratis! Ook is het mogelijk dat 1 van onze gespecialiseerde medewerkers contact met je opneemt. Zij vullen al je gegevens in en bespreken samen met jou de mogelijke besparing. Zo heb jij je persoonlijke energievergelijker die alles voor je vergelijkt. Mocht je gebruik willen maken van het aanbod, dan wordt het direct voor je geregeld.

Kan ik kosteloos gebruik maken van een energievergelijker?

Gebruik maken van de energievergelijker van Consumind is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij houden je daarnaast op de hoogte van alle veranderingen in de markt. Zien we dat de tarieven dalen? Dan nemen we contact met je op om er voor te zorgen dat je nog meer kunt besparen op je energiekosten. Ook wanneer je contract afloopt, zal 1 van onze medewerkers contact met je opnemen om de mogelijkheden voor je nieuwe energiecontract te bespreken. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over een groot deel van je vaste lasten en betaal je nooit te veel.